Az asszisztált nyújtásról

single img
Üdvözlünk az asszisztált nyújtás frissítően izgalmas világában!
Ha Te is szeretnéd megnyújtani és ellazítani bemerevedett izmaidat, vagy örömmel megszabadulnál az ízületeidet kínzó fájdalmaktól

Ha nem volna ellenedre, hogy javíts a testtartásodon és egyúttal csökkentsd a mindennapi stressz káros hatásait

Ha szeretnéd a mozgástartományodat kitágítani és megelőzni a sportsérüléseket

... akkor van egy remek hírünk számodra:

Az asszisztált nyújtást pont erre találták ki!

De mi is ez az asszisztált nyújtás?

Ez egy olyan mozgásterápiás technika, ahol egy speciálisan képzett szakember segít neked a hatékony és biztonságos nyújtásban. A módszer a profi sportolók világából indulva hódította meg Nyugat-Európa és az Egyesült Államok wellness-színtereit, és a StretchMe® nyújtásterapeutáinak köszönhetően most már számodra is elérhető és átélhető.

Hogyan történik mindez?

Első lépésként áttekintjük a céljaidat és az esetleges korábbi sérüléseidet, hogy ezek figyelembevételével személyre szabott programot alakíthassunk ki számodra. Ezt követően speciális stretching ágyon egy masszázspisztolyos kezeléssel felkészítjük a testedet a nyújtásra. A rövid masszázs után kezdődik a tényleges nyújtás, melynek során a trénered kíméletesen irányítva a testedet finom, de határozott mozdulatokkal megnyújtja a különböző izmokat és ízületeket.

Mit fogsz érezni?

Enyhe feszülést, nyomást az érintett izomzatban, de fájdalmat semmiképp. Alapvetően az egész nyújtási folyamat egy kellemes élmény. A bemerevedett izmok ellazulnak, a fájdalmas területek érzékenysége csökken, felfrissülve, lazán, tele energiával engedünk utadra.

Miért kell ehhez képzett szakember?

Az asszisztált nyújtás során a terapeuta képzettsége kulcsfontosságú. A szakértő hozzáértése és tapasztalata biztosítja, hogy a nyújtás hatékony és biztonságos legyen. Azáltal, hogy érti az emberi test anatómiáját és biomechanikáját, a terapeuta képes pontosan meghatározni, mely izmokat hogyan, milyen mértékben kell nyújtani. Emellett a terapeuta képes felismerni a korlátozó tényezőket is, például az izomdiszfunkciókat vagy ízületi problémákat, majd ezeket figyelembe véve személyre szabott nyújtási tervet tud készíteni számodra Mindez együtt garantálja, hogy az asszisztált nyújtás valóban eredményes legyen és hozzájáruljon fizikai és mentális egészséged javulásához.

Kinek ajánljuk?

Az asszisztált nyújtás bárkinek ajánlható, aki bízik a testében és elhiszi, hogy egy kis törődéssel sokkal többre is képes lehet. Lehetsz teljesítményorientált sportoló, stresszes irodai dolgozó, lehetsz 20, 40 vagy 60 éves, nő vagy férfi - mindenkinek van mit nyújtania! Azonban fontos, hogy a megfelelő eredmény és a biztonságunk érdekében a nyújtást szakember segítségével végezzük!

Milyen hosszú egy kezelés?

Kínálatunkban jelenleg két különböző hosszúságú nyújtási program közül lehet választani. A rövidebb (intenzívebb) programunk 20 perces. Ideális, ha gyorsan szeretnénk felfrissíteni az izmokat. Ezzel szemben a hosszabb, 40 perces program akkor ajánlott, ha alaposan szeretnénk átnyújtani az izmokat és javítani a testtartást vagy problémásabb területekre szeretnénk jobban fókuszálni. Mindkét kezelésünk komplexen kiterjed az egész testre. A fasciális háló egész testünket összeköti, ezért fontosnak tartjuk, hogy minden testrésznek egyenlő figyelmet szenteljünk.

Hogyan készülj fel rá?

Mivel az egész testedet alaposan átmozgatjuk, válassz valamilyen rugalmas anyagból készült, kényelmes ruházatot, olyat, ami lehetővé teszi a szabad mozgást. Higiéniai okokból, kérjük, hogy hozz magaddal egy váltás tiszta zoknit is! Fizikai aktivitásról lévén szó, érdemes hidratáltnak lenned: a gyakorlatok előtt igyál egy kis vizet, de hozhatsz is magaddal. Ezután már csak egyetlen dolgod van: fogadd nyitottan és élvezd az asszisztált nyújtás felszabadító élményét!

A többit ránk bízhatod!

Kezdd el ma, és érezd az izmaidban az új lendületet!

Előnyök

Az asszisztált nyújtás több mint alkalmi lehetőség a fájós izmaid kényeztetésére!

Rendszeresen alkalmazva hatékonyan hozzájárul a testi-lelki egyensúlyod és egészséged megőrzéséhez.

Lássuk részletesen, hogyan változtathatja meg az életedet:
1. Hozz ki többet magadból!

Az asszisztált nyújtás javítja az izmok rugalmasságát és hajlékonyságát, ami szélesebb mozgástartományt tesz lehetővé a mindennapi tevékenységek során, sőt a célzott gyakorlatok a sportteljesítményeden is meglátszanak majd.

2. Ints búcsút a fájdalomnak!

Az asszisztált nyújtás hatékonyan csökkenti az izomfeszültséget és enyhíti a különböző fájdalmakat is. Az izmok állapota javul, ami a mozgást kényelmesebbé és fájdalommentesebbé teszi. A nyújtás emellett a sérülések megelőzésében és a regeneráció felgyorsításában is segít.

3. Szabadulj meg a stressztől!

Az asszisztált nyújtásnak nemcsak fizikai, hanem mentális hatásai is vannak. A rendszeres gyakorlatoknak köszönhetően nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá válsz, jobban tudsz a feladataidra fókuszálni, kreatívabbá és energikusabbá válsz. Amikor a tested ellazul, a stressz terhétől is könnyebben megszabadulsz.

4. Válj magabiztosabbá!

Az asszisztált nyújtással javíthatsz a testtartásodon, melynek köszönhetően magabiztosabb lehetsz a mindennapi társas helyzetekben. A rendszeres nyújtás hozzájárul ahhoz, hogy tudatosabban foglalkozz tested igényeivel, ami segít az egészséges életmód kialakításában és fenntartásában.

5. Te vagy a középpontban!

A StretchMe® személyre szabott programokat kínál, amelyek hatékonyan kezelik az egyéni szükségleteket és célokat. Ez a Te időd, Te vagy a fókuszban, terapeutáink pedig segítenek, hogy azokat a területeket célozd meg, amelyeket fejleszteni szeretnél. Az asszisztált nyújtás több, mint egy divatos wellness-trend! A StretchMe® valódi változást hoz az életedbe!