Csapatunk

Ismerj meg minket!

single img

Gulyás Veronika

Üdvözöllek! Gulyás Veronika vagyok, okleveles gyógytornász, humánkineziológus, fascia szakértő és a StretchMe® képesített nyújtásterapeutája. Gyógytornászként napi szinten szembesültem azzal, hogy a hozzám forduló emberek panaszainak 90%-át a megfelelő nyújtás hiánya okozza, ezért mindig is nagy hangsúlyt helyeztem a megfelelő edukációra. Örülök, hogy a StretchMe® csapatához csatlakozva mostantól még többet tehetek a nyújtás népszerűsítésért, vendégeim egészségéért és fittségéért.

Én készen állok! És te?

Gulyás Veronikaokleveles gyógytornász, humánkineziológus, fascia szakértő, StretchMe® nyújtásterapeuta

single img

Dobsonyi Dorka

Szia! Dobsonyi Dorka vagyok, sportrehabilitációs edző, jógaoktató és képzett StretchMe® nyújtásterapeuta. Szerintem mindannyiunkban sokkal több energia és erő lakozik, mint azt gondoljuk. Ha nyitott vagy rá, te is tapasztalhatod, hogy ezek benned is felszabadíthatók. A StretchMe® csapatához azzal a küldetéssel érkeztem, hogy az asszisztált nyújtás segítségével támogassalak az egészségesebb és kiegyensúlyozottabb élet felé vezető úton. Hiszem, hogy a rendszeres gyakorlatok által kapott magabiztosság nemcsak segít neked kilépni a komfortzónádból, de inspirál is, hogy többet hozz ki magadból mind fizikai, mind szellemi téren.
Gyere, és lépd át velem a határaidat!

Dobsonyi Dorkasportrehabilitációs edző, jógaoktató, képzett StretchMe® nyújtásterapeuta

single img

Nagy Tímea

Szia! Nagy Tímea vagyok, természetgyógyász, jógaoktató, reflexológus és a StretchMe® képzett nyújtásterapeutája. Az asszisztált nyújtás világába az egészségmegőrzés és a testi-lelki harmónia elérése iránti elkötelezettségem vezetett el. Hiszem, hogy testünk ellazításával a lelki egyensúlyunkat is könnyebben megtaláljuk. A StretchMe® terapeutájaként szeretném megmutatni Neked, hogy a határaid tágítása, a fájdalmak, merevségek csökkenése a lelked számára is megkönnyebbülést hoz, így alapvetően befolyásolják életminőségedet.
Gyere és tapasztald meg az asszisztált nyújtás felszabadító élményét!

Nagy Tímeatermészetgyógyász, jógaoktató, reflexológus, StretchMe® nyújtásterapeuta

single img

Salai Kristine

Helló! Salai Kristine vagyok, táncművész, jóga oktató, funkcionális- és Prama-edző, valamint a StretchMe® képzett nyújtásterapeutája. Számomra az egészséges életmód és a rendszeres mozgás több mint egyszerű rutin. Ez egy életfilozófia, amit nemcsak gyakorlok, hanem igyekszem másoknak is átadni. Hiszem, hogy az egészség a legnagyobb kincsünk, és a rendszeres mozgás, kiegészítve a megfelelő nyújtással, az egyik legjobb módja annak, hogy testünk és lelkünk harmóniában legyenek. A StretchMe® profi csapatában büszkén segítek neked is ebben.
Várlak szeretettel!

Salai Kristinetáncművész, jóga oktató, funkcionális- és Prama-edző, StretchMe® nyújtásterapeuta

single img

Sápi Bogi

Szia! Sápi Bogi vagyok, sportedző, légjóga és légtorna oktató, valamint a StretchMe® nyújtásterapeutája. Hivatásos sportoktatóként kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy tanítványaim megértsék a bemelegítés és nyújtás fontosságát, és ne csupán unalmas feladatokként tekintsenek ezekre a gyakorlatokra.
Hiszek abban, hogy az asszisztált nyújtás fantasztikus eszköz mindennapi mobilitásunk és sportteljesítményünk javítására. A StretchMe® nyújtásterapeutájaként pedig egyénre szabott kezelésekkel szeretnék minél több ember jóllétéhez hozzájárulni.
Várlak szeretettel téged is!

Sápi Bogisportedző, légjóga és légtorna oktató, StretchMe® nyújtásterapeuta