Rólunk

Az elmúlt tíz évben Magyarországon egyre több vállalatvezető ismerte fel a munkahelyi egészségmegőrző programok előnyeit. A speciális környezet természetesen nem mindenfajta mozgásformának kedvez, ezért a felelősen gondolkodó munkaadók olyan megoldásokat keresnek, melyek zökkenőmentesen beilleszthetők a napi munkamenetbe.

Az innovatív kezdeményezések között Nyugat-Európában és Észak-Amerikában egyaránt komoly népszerűségnek örvend az asszisztált nyújtás. Nem ok nélkül. Viszonylag szerény hely- és időigényük miatt a foglalkozások irodai környezetben is egyszerűen megszervezhetők, a terápiás gyakorlatok pedig kimondottan kedvező hatásúak a számítógépes munka okozta egészségügyi problémák, például a bemerevedett izmok, nyak- és hátfájások, valamint a stressz következményeinek enyhítésére.

A StretchMe® azért jött létre, hogy megkönnyítse a munkavállalók mindennapi életét és segítsen a vállalatoknak abban, hogy hatékonyabbá és egészségesebbé tegyék munkahelyi környezetüket. Hiszünk abban, hogy az egyéni igényeket messzemenőkig figyelembe vevő szolgáltatásainkkal jelentősen fokozhatjuk az alkalmazottak munkahelyi elégedettségét és a cég iránti hűségét, csökkenthetjük a hiányzásokat és a fluktuációt, ezáltal hozzájárulhatunk a cégek teljesítményének javulásához.

Felkeltettük az érdeklődését? Tudjon meg többet az asszisztált nyújtásról, annak előnyeiről és ismerje meg széleskörűen képzett, sokszínű és elkötelezett csapatunkat!

Szolgáltatásaink
single img
GERENCSÉR-HERENDI HELGA
Alapító